sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Lankin laidalla


Tämä syksyn jääkiekkokausi on pörähtänyt käyntiin virallisesti tänä viikonloppuna. Harjoituksia on ollut jo kuukauden päivät, mutta varsinaiset pelit alkoivat siis tänä viikonloppuna.



 
 
Viime viikonloppuna pojat saivat seuran omat viralliset pelipaidat ja samalla jaettiin myös pelinumerot. Meidän pojan paidassa komeilee numero 10. Paitoihin on tulossa jossain vaiheessa vielä nimet selkään, isompien esimerkin mukaisesti.
 
 
 

 
 
Näitä jääkiekkopelejä tulee olemaan melkeinpä joka viikonloppu tämän syyskauden aikana. Kaikki pelit (kahta lukuunottamatta) pelataan onneksi kotikentällä. Koulujen syyslomalla on pieni pelitauko, mutta silloinkin poika haluaa osallistua perinteiselle kiekkopäivälle.
 
 
 



Tämän F-juniorikiekkoilun  myötä harrastus on muuttunut järjestelmällisemmäksi. Koko F2-06-joukkueella on oma päävalmentaja ja joukkueenjohtaja. Ikäkaudessa on yli 40 innokasta jääkiekonpelaajaa ja heidät on jaettu vielä neljään pienempään joukkueeseen. Jokaisella joukkueella on lisäksi vielä omat valmentajat ja huoltajat. Viikon treenit harjoitellaan aina yhdessä isona joukkueena, kun taas varsinaiset pelit pelataan näissä pienemmissä ryhmissä.
 
 





Meitä vanhempia ei enää tarvita niin paljon pukukopissa. Roolimme on vaihtunut enemmänkin kannustus- ja tukijoukkoihin. Olemme mukana pyörittämässä seuran toimintaa ja varainhankintaa on tiedossa tulevina kausina enenevässä määrin, sillä tämä ei todellakaan ole halpaa harrastamista. Todennäköiseti löydän itseni vielä myymässä makkaroita.



Toistaiseksi tämä elämä lankin laidalla on ollut ihan mukavaa. Ei siis valittamista. Eikä pelivaatteetkaan haise pahalta...vielä. :D





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti