lauantai 6. syyskuuta 2014

Lammas tuli taloon...


Ei kuitenkaan ihan oikea, vaan tällaisessä printtimuodossa.





 
Tämän tyynynpäällisen tilasin Ellokselta ja viime viikolla lääkäriin mennessäni kävin hakemassa sen postista...tai jos ihan tarkkoja ollaan, niin Valintatalosta. Samassa paketissa tulivat myös keittiön uudet verhot, mutta niiden laittaminen saa odottaa. Viikolla sairastettu flunssa kun oli sitkeämpää laatua ja vei ainakin meikäläiseltä voimat...ne vähäisetkin rippeet siis.
 
 




Mutta takaisin aiheeseen.
Olen jo pitemmän aikaan ollut ihastunut erilaisiin printattuihin tyynynpäällisiin ja tämä nyt vain oli sellainen, joka piti saada. Meillä alkaa olla melkoinen määrä sekä printtitekstillä että -kuvilla painettuja tyynyjä. Voiko näitä olla liikaa?



Sisälle laitoin ihan tavallisen 50 x 60 untuvatyynyn ja sain sen varovasti puserrettua sisään. Pelkäsin saumojen ratkeilevan, mutta sainpahan ainakin pullean tyynyn. Printti tulee paremmin esille, kun tyyny ei ole sellainen "lötköletku". Untuvatyynyt olen todennut muutenkin parhaimmiksi tyynyiksi tähän hommaan.


Päkäpääni nojailee nyt työhuoneeni sohvalla ja siellä se lauhkeilla silmillään katselee tätä maailman menoa. Ja ainakin täällä  meillä on melkoisen rauhallinen lauantaiaamu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti