lauantai 4. tammikuuta 2014

Muisto vain...


Tänään päivä on ollut vaihteeksi sateinen ja harmaa. Ei ole juuri tehnyt mieli laittaa nenäänsä ulos, on sen verran ikävännäköistä keliä. Selailin äsken joulukuun kuvia ja löysin seuraavan kuvasarjan. Kuvat on onnistuttu ottamaan päivänvalossa ja auringonpaisteessa! Tänä vuonna ei kyseistä valoilmiötä ole täällä päin nähtykään.




 
Meillä on joulu paketoitu laatikoihin odottamaan seuraavaa vuotta. Ruokahuoneessa jatkuu tämä melko väritön sisutus. Taitaa olla jonkinasteinen talvihorros menossa ennen kuin kevät herää myös sisutuksessa.






Näissä kuvissa aurinko paistaa matalalta ja säteet luovat hienoja raitoja.





 
Joulukukkasista on vielä muutama jäljellä. Tämä joulutähti, amaryllis ja sypressit. Yritän vaalia ja pitää  näitä kaikkia hengissä mahdollisimman pitkään. Kohta nämäkin ovat muisto vain...
 
 
 


 
Tuikut ovat edelleen käytössä ja ovatkin melkein ainoata "valohoitoa", mikä tähän kaamokseen auttaa. Minullakaan ei ole tapana surkutella kelejä. mutta kyllä tämä talvi on tähän asti ollut ihan pohjanoteeraus. Vähän niinkuin pidennetty marraskuu.




 
 
Loma alkaa täällä lähennellä loppujaan ja on ollut kyllä hyvä loma. Paljon on saatu kotona aikaiseksi ja silti on otettu myös rennosti; touhuttu paljon yhdessä ja ihan vaan nautittu yhdessäolosta.
 
 
 
 
Tänään hyödynsin sadepäivän ja tein miehelle joululahjaksi lupaamani Ifolorin kuvakirjan. Kirjan luomiseen sain tuhrattua aikaa peräti neljä tuntia ja loppu tuloksen näkee, kun valmis kirja tulee postista.
 
Aamupäivällä pojalla oli kaveri leikkimässä muutaman tunnin  ja päiväkahvin jälkeen pelasimme Bingoa koko perheen voimin. Iltapäivällä innostuimme pojan kanssa piirtämään (!) ja nyt meillä on pienimuotoinen taidenäyttely pojan huoneen ovessa.
 
Tällä hetkellä jääkiekkoa tulee vähän joka kanavalta ja tämän perheen miehet seuraavat näitä tiiviisti. Erätauolla pieni mies käy alakerrassa harjoittelemassa lämäreitä. Tänään olisi tiedossa vielä/ jälleen saunomista ja luulenpa, että minun täytyy sen verran käydä ulkona, että käyn lähikaupassa ostamassa saunajuomaa. Ja sitten on tämäkin (sateinen) päivä muisto vain...
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti