perjantai 15. marraskuuta 2013

Ranskalaisia viivoja

Tällä hetkellä elämä on (jälleen) melko kiireistä. Tämän kiireen ja touhotuksen keskellä olen joutunut ottamaan muistilaput käyttöön ja merkkaamaan kaikki ne noin tuhat muistettavaa asiaa ranskalaisilla viivoilla. Olen tullut siihen tulokseen, että tällä hetkellä muistikapasiteettini on jo täynnä/käytetty ja nyt täytyy turvautua Post-it lappuihin.




 
Tässä eräänä iltana nukkumaan mennessäni mielessä pyöri ne "tuhat ja yksi asiaa" ja hetken makaillessani sängyssä, totesin, että nukkumisestani ei tulisi tällä pääkopalla ja tässä olotilassa yhtään mitään. Niinpä marssin keittiöön, listasin asiat ja menin pää/mieli tyjentyneenä takaisin nukkumaan ja (sain kuin sainkin) oikein hyvin nukuttua. Suosittelen muillekin.
 
 
 



Systeemi on muuten ihan hyvä, mutta kun niitä ranskalaisia viivoja tulee koko ajan lisää!!! Kun yhden asian tai tehtävän saa tehtyä (ruksittua yli), on jonon jatkoon tullut jo muutama uusi asia. Kaikenvärisiä muistilappuja on keittiön sivupöydällä ja kalenterin välissä epämääräinen määrä.
 
 
 
Yritän hallita tätä kaaosta kuitenkin jollakin tavalla.
-
-
-
-
-
 
 Eläköön muistilaput ja ranskalaiset viivat!
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti