sunnuntai 18. elokuuta 2013

Tavallinen sunnuntai

 
 
 
 
 
 
Pitkän kesäloman jälkeen arkeen palaaminen on sujunut suhteellisen kivuttomasti. Meidän uudesta kouluarjesta ei ole vielä paljon kerrottavaa. Poika menee mielellään kouluun ja on sieltä tullut jo läksyjäkin. Iltapäiväkerho on osoittautunut ihan huippupaikaksi. Ensi viikon jälkeen olemme taas muutaman kokemuksen rikkaampia.
 
 
 
Viikonloppu on mennyt melkeinpä kokonaan kotinurkissa. Tänään herättiin normaalisti, vähän jälkeen seitsämän ja aamupäivällä on jo pesty pyykkiä, aloitettu lakanoiden vaihtoa, suunniteltu ensi viikon tunnit ja onpahan ehditty leikkiä vähän legoilla...eikä kello näytä edes puolta päivää.
 
Tänään pitäisi vielä vähän kulkea imurin kanssa ja käydä illemmalla äitimummin luona vaihtamassa kuulumisia. Isäntä joutuu lähtemään työn puolesta jo tänään reissuun.
 
Meidän arki alkaa huomenna hieman jännittävissä merkeissä. Pojan täytyy osata lähteä ihan yksin kouluun eli herätyskelloaamua testataan. Huomenna on tiedossa muutenkin ohjelmoitu päivä. Työ-/koulupäivän jälkeen on jalkapalloharjoitukset ja minulla olisi syyskauden ensimmäiset Latinos- treenit. Tästä tämä sitten alkaa. Täällä yritetään ottaa suhteellisen leppoisasti, sunnuntaista nauttien.
 
 
Tavallinen sunnuntai tuntuu tavallisen mukavalta!
 
 
 
 
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti