perjantai 9. elokuuta 2013

Hihat heilumaan (osa 2)

Huoneiden muuttotyöt jatkuivat vielä eilen. Vaikka en vaihtanut kuin kahden huoneen järjestystä, sain tavaroiden roudaamiseen kuluttettua melkeinpä kokonaisen päivän. Ja piti sitä miestäkin vaivata isompien tavaroiden siirtelyssä. Välillä kävin ostamassa itselleni uuden (vanhan!) auton ja palasin taas hommiin. Mutta nyt se on tehty... ainakin pääpiirteittäin.





Entisestä pojan huoneesta tuli nyt minun työhuoneeni/vierashuone. Huoneesta tuli mielestäni oikein viihtyisä.
 
 




 
Vuodesohva mahtui hyvin tähän huoneeseen. Lack-hyllyt saivat jäädä seinälle ja toinen MALM-lipasto jäi myös tänne. Tässä huoneessa on vaatekaapisto ja siinä pojan leluja ja vaatteita. Niitä en alkanut siirtämään, sillä pojan uudessa huoneessa ei ole (tällä hetkellä) edes vaatekaappia, johon ne "uudelleen sijoittaisi". Tämä järjestely on ihan ok.
 
 
 



Sain vihdoin ja viimein tulostimen ergonomiselle tasolle. Muutenkin sain itselleni luotua suhteellisen rauhallisen ja viihtyisän työhuoneen.
 
 
 
 



Työpöytäni sai paikan ikkunan edestä, josta on mukava seurata kadulla ohi menevää liikennettä. Tämä uudistus (tai muutos) ei maksanut mitään. Vanhoilla kalusteilla ja verhoilla mennään. Ottamani kuvat ovat hyvin rajatut, sillä huone odottaa vielä "hienosäätöä". Edellisen huoneen jäämistöjä (juslisteita ja yksi yölamppu) on vielä seinällä ja jotain pitäisi saada tilalle.
 
 
 
 
Pojan huoneesta tulossa myös kuvia. Kalustus on ihan ok, mutta seinät odottavat laittoa. Tapetti ei ehtinyt (tälläkään kertaa) uudistua, vaikka ovat ostettuna meillä kotona.  Jos saisi vaikka jotain julisteita ja hyllyjä vähän laitettua, niin seinät eivät näyttäisi niin paljailta. Eli vähän vaiheessa ollaan vielä...
 
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti